Hejsa alle og velkommen til min hjemmeside aohmessen.dk som jeg håber I vil kunne lide. Jeg vil her kort forklare hvad denne side går ud på og hvorfor I skal følge med.
Kort fortalt, så er aohmessen.dk en personlig blog skrevet af mig, Catrine. Jeg er en 28 årig ung dame med rødder i det Sønderjyske, som for ca. 4 år siden tog det store spring og flyttede rødderne til det pulserende storbyliv i København.

Det var lige kort om mig, nu vil jeg selvfølgeligt også lige forklare hvad denne blog egentlig går ud på. Bloggen er udspringet af mine personlige interesser og vil også bære et kraftigt præg af det. De interesser jeg har, som jeg primært vil skrive om her er primært forskellige former for håndarbejde og indretning. Dette er alt lige fra at sy til at hækle og alt hvad der ellers kan laves med hænderne, dog primært med nål og tråd. Selve hjemmesiden er opkaldt efter ”Alt for håndarbejde” messen i København, som gav mig inspirationen til at starte denne hjemmeside. Det var et helt fantastisk event og for første gang i mange år følte jeg endeligt at jeg var i et rum hvor der kun var ligesindede. Selvom det lyder lidt overdrevet, så var det lidt af en øjenåbner for mig og jeg har derfor på en måde dedikeret denne side til messen.

Eftersom siden er opkaldt efter messen, så vil en del af mine indlæg også omhandle messen og de ting jeg oplevede og selv foretog mig på messen. Jeg håber at I vil tage del i siden og måske selv få noget inspiration til kreative input og selvfølgeligt gerne selve komme med jeres tanker og ideer omkring hele bloggen, messen og forskellige projekter, jeg vil meget gerne høre hvad I har at sige.