Nye ting til lejligheden

Så skete der endeligt noget. Efter jeg skrev mit sidste indlæg om hvad jeg har gjort ved lejligheden og hvad jeg har af planer, så tog det for alvor fart og jeg kunne nærmest ikke komme for hurtigt i gang med at få handlet ind. Det hele skete lidt af egen vilje og så fordi jeg fik nogle rigtig gode råd der lige gjorde det sidste.

Det hele startede egentlig efter jeg var på kaffedate med min gode veninde Louise som endeligt efter lang tid kom og besøgte mig i København for en kort stund. Louise bor selv i Aarhus og har været igennem lidt af det samme som mig med at finde nye møbler. Hun gav mig nogle gode råd angående en sovesofa, hvor hun selv netop har købt en fra firmaet Trademax.

Efter vores lille date ude i byen var vi hjemme hos mig, hvor vi straks gik ind på www.trademax.dk. Efter lidt tid hvor vi kiggede rundt på hvad firmaet ellers har at byde på og lidt inspiration rundt på siden, fandt jeg endeligt en virkelig pæn sovesofa her – http://www.trademax.dk/moebler/sofaer/sovesoafer som jeg nærmest uden tøven bestilte.

Bilde: Trademax.dk

Bilde: Trademax.dk

Jeg glæder mig til endeligt at få skiftet den gamle sovesofa ud og få den nye ind, hvilket vil give en helt ny oplevelse til rummet og til min kære ryg. Sovesofaen var dog langt fra det eneste der skete under besøget fra Louise. Vi tog på det man kan kalde en ordentlig shoppetur i de forskellige butikker i København og fandt alt mellem himmel og jord til blandet nips og også nogle nye lamper jeg simpelthen ikke kunne lade være med at købe. Egentlig var planen ikke nye lamper, men jeg kunne ikke dy mig og jeg er også virkelig glad for købet. Det var mange ting på en gang, men så kan man for alvor også se forandringen med det samme.

Alt i alt må det siges at have været en ganske succesfuld oplevelse at have besøg igen og det er også vigtigt for mig til tider at have andre øjne på hvad jeg smider ind i lejligheden og have gode anbefalinger inden jeg køber noget jeg skal bruge mange år ud i fremtiden. Jeg mangler dog stadigvæk et par møbler endnu, men det er jeg også allerede i fuld sving med at kigge på og forventer at det hele er på plads inden længe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *