Mine andre interesser

Nu har jeg skrevet en del om mine kreative interesser og udfoldelser med nål og tråd og hvad der ellers hører til og syntes at det var på tide at I hørte lidt om hvad jeg ellers går op i. I min dagligdag er det selvfølgeligt mit arbejde der fylder en del. Dette vil jeg dog ikke skrive så meget om. Hvad jeg i stedet vil fortælle er de andre kreative ting jeg går op i. Jeg har tidligere haft en passion for at male og har også staffeliet fremme i ny og næ hvor jeg også udfolder mig kreativt.

Udover at male, så går jeg meget op i indretning og udsmykning af hjemmet. Især efter jeg endeligt fik min egen lejlighed her i København, så er det noget der har taget mig meget tid og noget jeg føler jeg aldrig bliver færdig med. Jeg elsker at pynte hjemmet op og skabe en god atmosfære og går meget op i de forskellige møbler jeg køber og hvad jeg hænger på væggene. Det har især været vigtig for mig i min lidt ældre lejlighed der trængte til en ordentlig overhaling da jeg indtog den og som har skabt et helt andet miljø at bo i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *