Hvordan min interesse for håndarbejde opstod

Nu hvor jeg skriver så meget om håndarbejde og min interesse for det, så er det måske på tide at jeg også kort forklarer hvorfor jeg går så meget op i det som jeg gør.
Jeg har egentlig altid haft en stor interessere for at kunne udfolde mig kreativt og var også stor fan af de kreative fag i folkeskolen og på gymnasiet, hvor billedkunst var et af mine yndlingsfag sammen med musik, som jeg dog desværre ikke var så prangende i. I årene efter gymnasiet faldt jeg dog lidt af på den og når jeg ikke skulle lave noget af det kreative grundet skole, så var motivationen der måske ikke så meget som den burde have været. I midten af mine unge 20ere kom det dog tilbage. Jeg kan siges at have været en del af den bølge der ramte Danmark, hvor det pludseligt blev populært igen at strikke og bruge nål og tråd.

Grunden til at jeg er så glad for det som jeg er nu skyldes nok, at jeg altid har kunnet lide at gøre tingene selv og gøre ting i ro og mag. For mig var det en måde at slappe af på fra en stresset hverdag og efter noget tid tog tingene for alvor fart og i stedet for en måde at få ro på, så blev det i stedet en hobby der udviklede sig og noget der fylder en stor del af min hverdag nu.

Jeg elsker at udfolde mig kreativt og lave mine egne ting. Det giver en særlig tilfredsstillende fornemmelse når man udretter noget på egen hånd og de ting man går i eller har udsmykket med er lavet af en selv og ikke noget man har købt i en eller anden butik og noget som mange andre har.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *