Hvem deltog på messen og hvorfor

Alt for håndarbejde messen havde folk fra hele landet og også nogle fra udlandet der kom og deltog og stillede op og vise de forskellige kreationer og gav gode råd og deltog i en rigtig hyggelig messe med masser af sammenhold og underholdning.

Når folk tænker på en messe som denne, så vil mange have den første indskydelse af det kun er for gamle kvinder og kan være en smule tørt. Dette kan jeg godt stærkt afvise og det var i den grad et blandet publikum der var tilstede. Selv er jeg som sagt 28 år og måske ikke lige i det segment som folk først tænker på når der tænkes på en håndarbejde-messe.

Det kan måske lyde lidt mærkeligt at en kvinde i min alder går så meget op i håndarbejde og går så meget op i at arbejde med nål og tråd i disse moderne tider. Jeg var dog langt fra den yngste og faktisk så vil jeg skyde på at gennemsnitsalderen lå blot et par år over hvad jeg selv kan præstere aldersmæssigt. Det er i den grad kommet på mode at gå op i håndarbejde igen og for mig var det super skønt at kunne møde en masse ligesindede der også gik op i håndarbejde på samme måde som jeg gjorde. På messen var der folk i alle aldre og jeg må indrømme at jeg blev fascineret over hvad nogle af de helt unge kunne præstere. Jeg så en del arbejde lavet af nogle unge piger helt i starten af 20erne som virkeligt havde lavet nogle kreative udfoldelser og man kunne se at de i den grad formåede at sætte fantasien løs, hvilket også gjorde messen til noget af en øjenåbner for mig.

Jeg er selv rigtig glad for at håndarbejde er blevet så populært igen og at det er folk i alle aldre der dukker op til denne slags messer. Det gør det til en mere løssluppet stemning og det var også meget nemmere for mig at skabe forbindelser og være på niveau med andre når de var i samme aldersgruppe som mig og også deler en del af mine andre interesser. Det blev også til at vi fik udvekslet et par telefonnumre og Facebook-kontakter så vi kan fortsætte samtalerne og sparringen uden for messen, hvilket blot gør hele oplevelsen bedre og også noget jeg kan bruge fremover i mit kreative arbejde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *