Goddag og velkommen!

Så kom mit første indlæg og nej hvor har jeg været spændt på at komme i gang. Det er mig en glæde endeligt at kunne sige velkommen til aohmessen.dk hvor jeg håber at kunne bringe en masse gode inspiration og gode historier og selvfølgeligt også noget tilbage af samme skuffe den anden vej.

For dem der ønsker en dybere ide om hvad siden er, så har jeg skrevet et længere indlæg omkring bloggen, hvor jeg også skriver om hvorfor jeg har lavet denne blog. Kort fortalt, så hedder jeg Catrine og er 28 år bosiddende i København. Jeg har lavet denne blog med inspiration fra Alt for håndarbejde messen i København, hvor jeg selv deltog og nærmest blev overvældet over hvor godt det event var. Jeg er selv stor fan af håndarbejde og elsker alt hvad der har med nål og tråd at gøre.

Her på siden vil jeg skrive om de ting jeg oplevede til messen og hvad der ellers interesserer mig inden for håndarbejde, hvor alt der nærmest hår en nål eller tråd er i spil. Jeg vil også skrive om nogle af mine andre interesser, som blandt andet tæller indretning. Så endnu engang – velkommen til!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *