Det pulserende og kreative liv i København

Dengang jeg flyttede til København fra det mørke Jylland var det ikke blot for at have bedre muligheder inden for mit arbejde, men også for at kunne komme ind i flere kreative miljøer. Selvom jeg elskede Jylland, så var det desværre ikke altid nemt at finde kreative events og lignende i mit lokalområde. Det var et stort skridt for mig at flytte herover, men jeg er i den grad glad for det. Jeg startede som mange andre med at finde ind i et bofællesskab uden for byen hvor det var super hyggeligt at bo. Efter et par år følte jeg dog at jeg manglede noget mere plads og frirum og fandt endeligt en lille, men fantastisk lejlighed på Amager, som også var til at overskue prismæssigt.

Man kan i den grad mærke at København er en storby og at det kreative liv kan udfoldes her. Hver dag har man mulighed for at finde forskellige ting at tage sig til og der er alt live fra udstillinger til workshops man kan deltage i og opleve fantastiske kreationer og få god inspiration.

Selv har jeg været meget glad for at komme på Nørrebro og deltage i mange af de begivenheder den nok mest kreative bydel i København har at byde på. Det er et super spændende miljø med mange forskellige mennesketyper og noget der i den grad har været med til at åbne min horisont både på det personlige og kreative plan og noget jeg kan anbefale til alle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *