Alt for håndarbejde messen – kort fortalt

Nu hvor siden er opkaldt efter Alt for håndarbejde messen i København, så er det selvfølgeligt en gode ide lige at forklare hvad messen egentlig er og hvad det går ud på. Kort fortalt så er messen, som navnet antyder, en messe med fokus på alt hvad de bevæger sig inden for håndarbejde med masser af ligesindede besøgende og fantastiske udstillinger, hvor folk for alvor kunne vise en masse flot kreativitet frem for de andre på messen.

På messen var der forskellige stande og udstillinger hvor alle de deltagende kunne fremvise hvad de havde lavet af kreationer. Der var alt lige fra helt naturligt tøj syet i hånden og maskine til mere avanceret patchwork og hæklede ting. Der var alt for enhver smag og det var virkeligt inspirerende at se de forskellige teknikker de deltagende har benyttet sig af og der var en virkelig god sparring hvor folk gav hinanden råd og vejledning til de forskellige tekniker og ideer de havde. Selv fremvise jeg nogle af mine egne kreationer, hvor jeg blandt andet havde en kjole fremme jeg har arbejdet på i næsten et halvt år og som indtil videre har været juvelen i min samling. Folk tog rigtig godt imod den og det var fantastisk at opleve hvordan mennesker flokkedes rundt om den for at spørge hvilke teknikker jeg har benyttet mig af.

Messen må siges at have været en succes og jeg ser i den grad frem til at deltage i noget lignende i fremtiden og få endnu mere inspiration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *